Ruslands-seminar

Den politiske og økonomiske situation i Rusland

København, den 18. november 2021

Du inviteres til seminar, hvor du kan høre oplæg fra danske virksomheder om deres oplevelser med Rusland. Vi vil debattere og besvare spørgsmål om, hvordan du opnår succes på det russiske marked. 

Dagens program

Ruslands-seminar Den politiske og økonomiske situation i Rusland

Seminaret er beregnet til firmaer, som:

 ønsker at blive opdateret om den aktuelle økonomiske og politiske situation i Rusland

 har etableret sig i Rusland og vil lære om stemningen hos andre danske virksomheder i Rusland

 overvejer at komme i gang med det russiske marked

 vil udvide sit russiske netværk

På seminaret har man mulighed for at tage en god snak med kollegaer og høre om deres erfaringer i samarbejdet med russiske virksomheder, samt at blive opdateret om aktuelle erhvervsforhold på det russiske marked.

Hvad du normalt lærer under seminaret:

● om seneste ændringer i det politiske og økonomiske klima i Rusland

● om de segmenter i Ruslands økonomi, som rummer potentiale for danske virksomheder

● om seneste ændringer i Ruslands erhvervslovgivning, der har betydning for danske firmaer

● om danske virksomheders erfaring i Rusland

● om erhvervsmæssige og kulturelle udfordringer for danske firmaer i Rusland

Læs udtalelser fra deltagere på Ruslands-seminar

"Jeg synes, det var et spændende arrangement med nogle kompetente oplægsholdere. Mødet gav os et indblik i de aktuelle økonomiske og politiske opmærksomhedspunkter og i forhold til at drive forretning i Rusland. Der var mulighed for at få afklaret nogle spørgsmål med andre danske virksomheder, samt udvide netværk og mødes med den nye Danmarks ambassadør i Rusland.  Vi er allerede i dialog med andre deltagere fra seminaret og ifh. vores kommende klargøring og Ekspansion i Rusland."

Mikael A. Kristensen, Expansion Director, Jysk A/S

”Det var en sand fornøjelse at deltage i Øst-Info’ s Ruslands møde i november 2017. Som ny deltager gav mødet mig et godt og varieret indblik i det der pt. sker i Rusland. Programmet var indholdsrigt sammensat, med en række centrale foredragsholdere, der sammen dækkede et bredt spektrum af hvad der er vigtigt at vide om det Russiske marked. Det var også meget givtigt at, få mulighed for lære af de andre deltagers erfaringer på markedet, under den efterfølgende middag.”

Gregers Schmidt, General Manager, FLSmidth A/S

"Øst-Info's møde vedr. Rusland var en god mulighed for os til at høre nyt fra Danmarks ambassadør i Moskva og danske erhvervsfolk, der er tæt på det russiske marked. Muligheden for at drøfte konkrete problemstillinger med ambassadøren under middagen om aftenen var givende for vores vedkommende, og vi fik aftaler om noget research, som ambassadøren skulle lave, hvilket han efterfølgende har sendt os svar på."

Gitte Uldall, Business Support Director, Coloplast A/S

“Som forholdsvis ny på det russiske marked havde dette arrangement stor værdi for mig. Der var en god blanding af kulturelt, politisk og kommercielt indhold. Talerne havde mange års Ruslands- erfaring og var meget villige til at dele ud af deres viden – både under og efter arrangementet.”

Christian Olsen, Vice President, Velux A/S

”Tusind tak for et godt møde i København vedr. Rusland. Det var både informativt og spændende at høre andres erfaringer med at handle med Rusland. Det er helt sikkert noget, som vi vil deltage i igen, da det også gav en del gode kontakter, som vi kan bruge i vores fremtidige netværksarbejde.”

Ruben Sørensen, Manager, Marel Støvring A/S

”Jeg synes, arrangementet var yderst relevant, og der var et godt mix af emner og cases. Deltog ikke i middagen, men en anden gang vil jeg foretrække, at spisning og foredrag er mere integreret. Ydermere vil det være en idé på forhånd at bede virksomhedsdeltagerne indsende specifikke spørgsmål / interesseområder, så der evt. kan afsættes tid til at matche virksomhederne med de personer, der har viden inden for disse områder.”

Peter Skade, VP Sales & Marketing, Foss A/S

”Arrangementet gav os som dansk virksomhed med engagement på det russiske marked 3 konkrete indsigter. 1. En konkret og vigtig opdatering omkring den politiske situation og det kommende valg i Rusland, samt afledte konsekvenser heraf. 2. Mulighed for at drage hands-on læringer og erfaringer fra andre danske virksomheder, der i dag opererer i Rusland. Sidst, men ikke mindst, en guídance til hvordan man begår sig kulturelt i Rusland og derved undgår de største faldgruber.”

Andreas Winkel Peterson, Marketing Insights Manager, Scandinavian Tobacco Group A/S

”Øst-Info 's eksportmøder om det russiske marked er altid meget professionelt arrangeret med højaktuelt indhold og de bedste eksperter inden for vores felt. Det er desuden en stor fordel, at Andrej Sivertsev selv er russer og dermed fokuserer på vigtigheden af opbygning af relationer og netværk. Det betyder, at du som deltager går fra mødet med både ny og aktuel viden såvel som lommen fuld af visitkort fra interessante mennesker, som kan hjælpe dig videre med dit projekt.”

Mette Bærbach Bas, forfatter og kulturtræner, Ruslandseksperten

“Arrangementet, som blev afholdt, var med et meget bredt program, som kom omkring den politiske og økonomiske situation, udfordringer/punkter ved etablering af produktion eller distribution, kulturelle forskelle som man med fordel kan være opmærksom på. Så det var et supergodt arrangement, som dækkede forskellige områder, der alle har betydning for at opnå succes.”

Arent Møller Nielsen, Chief Commerciel Officer, KMC amba

”Selvom jeg har arbejdet en del med russiske kunder, så oplevede jeg faktisk, at jeg blev rigtig godt klædt yderligere på til at håndtere det uformelle, de uskrevne spilleregler, gensidige forventninger – hvordan man skal opstarte virksomhed i Rusland og i hvilken juridisk konstruktion etc. Klart anbefalelsesværdig til at alle der er relativt nye på det russiske marked.”

Michael Jensen, Chief Commerciel Officer, Unibio A/S