top of page

Til dem som gerne vil vide, hvem personen er bag Øst-Info

Jeg er meget glad for at meddele, at jeg endelig har fuldført og udgivet min selvbiografi, "From Siberia to Denmark." Min livshistorie er blevet formet af en række globale begivenheder, herunder Berlinmurens fald, Sovjetunionens opløsning og indførelsen af markedsøkonomi i de tidligere sovjetiske republikker. Alle disse begivenheder satte scenen for min personlige rejse.


Min bog tager læseren tilbage til min barndom i Sovjetunionen, i den russiske by Kaliningrad, der ligger ved Østersøen. Læseren vil også kunne følge min professionelle karriere som ung ingeniør i Sibirien. Livet bag Jerntæppet var aldrig frit, men landets enorme størrelse gav stadig en ung mand muligheder for at finde udfordringer og afprøve sine evner.


Desillusionen med det kommunistiske regime var udbredt blandt mange omkring mig, men kun meget få turde gøre oprør mod systemet. For mig betød det, at jeg traf beslutningen om at bane vejen til den frie verden.


Efter lang tids forberedelse lykkedes det mig at bryde igennem Jerntæppet. Jeg kom til Danmark som 29-årig og startede forfra uden kendskab til dansk sprog og dansk kultur. Det var en udfordring, men jeg fandt min lykke, da mit liv igen fik mening for mig. Min selvbiografi er ikke kun min historie; den er også en hyldest til de mennesker, der har krydset min vej, og de steder, der har været mine hjem.Comments


bottom of page