top of page

Kommunikation

En god kommunikation er vigtig for at etablere gode relationer, som er alfa og omega i Rusland. Selv om flere russiske firmaer taler engelsk i dag end f.eks. for 20 år siden, er kendskab til det lokale sprog nøglen til succesfuld tilpasning til den lokale kultur. Dette har jeg erfaret gennem årene i Danmark, og dette er også aktuelt for Rusland, endda i højere grad.

 

Summa summarum, udarbejdelse af præsentationsmaterialer på russisk vil give din virksomhed en fordel, og dette vil jeg selvfølgelig hjælpe dig med. Man kan også betragte det som en god investering, da russisk

ofte bruges som forretningssprog i hele den tidligere Sovjetunion.  Jeg kan hjælpe bl.a. med:

 

 

● Udarbejdelse af brochurer og flyer på russisk

● Udarbejdelse af virksomheds præsentation

● Udarbejdelse af hjemmeside

● Pressemeddelelser

Reference

”I det sidste år havde vi problemer med kontakten til vor kunde i St. Petersborg, da kunden ikke kunne skaffe engelsktalende medarbejdere i en periode. Vi kontaktede derfor Øst-Info og fik etableret kontakt til Andrej Sivertsev. Det blev aftalt at Andrej én dag om ugen skulle arbejde her på kontoret for at få genetableret den løbende kontakt med kunden. Endvidere blev det aftalt, at noget af tiden også skulle bruges på etablering af nye kontakter i Baltikum. Vi samarbejder til stadighed med Andrej Sivertsev, og når der er noget vor kunde vil diskutere med os, kontakter han helt naturligt Andrej Sivertsev, som så formidler videre til os og vise versa.”

Lene Mortensen, direktør, Expandet Screw Anchors A/S

bottom of page