HANDELSBETINGELSER

Alle produkter og tjenester udbydes af min danske momsregistrerede virksomhed Øst-Info.

 

PRISER & BETALING

Øst-Info henvender sig til erhvervslivet og alle priser normalt angives eksklusiv moms. Du modtager efter købet en faktura på e-mail til den opgivne e-mail-adresse eller modtager faktura med almindelig post.

 

KONTO

Spar Nord

Reg. nr. 9309

Kontonr. 6500009843

 

KURSER, SEMINARER

Kurser og seminarer om de russiske partnerskaber betales forud. Øst-Info sender faktura, efter vi er blevet enige om betingelser for afviklingen. Arrangementer gennemføres på de aftalte tidspunkter og lokationer. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Ved aflysning får køber det indbetalte beløb retur minus afbestillingsgebyr, svarende til 15% af den bekræftede pris (medmindre der aftales ny dato).

 

RETTIGHEDER

Øst-Info har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til kurser og seminarer. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug. Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt. Det digitale produkt fremsendes til den e-mail, som køber har angivet.

 

AFMELDING (Fortrydelsesret)

For kurser, abonnementer og seminarer som udbydes af Øst-Info henvises til betingelserne for det enkelte arrangement.

 

ANSVARSFRASKRIVELSE

Øst-Info kan ikke gøres ansvarlig for fejl og mangler i indholdet på www.oest-info.dk samt indholdet i de eksterne dokumenter og websites, der linkes til, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

 

CITAT

Citat er tilladt med angivelse af Øst-Info eller Andrej Sivertsev som kilde.

Øst-Info, Lysalleen 175, DK-4000 Roskilde, Denmark – Telefon (+45) 2023 6945 - info@oest-info.dk