top of page

Fælles markedsfremstød i Rusland

Hvis du har kollegaer og samarbejde med disse omkring det russiske marked, kan skabe en synergieffekt, kan Øst-Info påtage sig en rolle som arrangør af et fælles fremstød i Rusland. Der er en række fordele ved at stå sammen omkring et fælles eksportfremstød.

 

Øst-Info har flere års erfaring med planlægning og gennemførelse af fælles eksportfremstød i Rusland. Nogle af disse projekter blev gennemført i samarbejde med partnere, f.eks. den danske ambassade i Moskva, konsulatet i Skt. Petersborg, Danmarks Eksportråd og Danish Export Association (Dansk Eksportforening).

 

Blandt Øst-Infos initiativer er det fælles eksportfremstød Russian-Danish Shipbuilding Forum, Russian-Danish Healthcare Forum og Russian-Danish Business Forum, som tilsammen tiltrak flere end 300 danske og russiske deltagere. Der er således en del viden og erfaringer, som man kan trække på. Et sådant eksportfremstød har generelt følgende forløb:

 

● Dannelse af en gruppe af danske firmaer med fælles målgruppe i Rusland

● Identifikation af potentielle partnere og kunder i Rusland

● Udarbejdelse af fælles præsentationsmaterialer

● Afsendelse af invitationer til russiske virksomheder

● Planlægningsfase (reservation af lokaler, transport mm.)

● Gennemførelse af eksportfremstød (en konference, individuelle møder, virksomhedsbesøg mm.)

● Planlægning af besøg af russiske virksomheder i Danmark

Reference

”Vi fra C.C. Jensen A/S – Window Division vil gerne have lov til at takke mange gange for det meget flotte gennemførte arrangement i forbindelse med fælles eksportfremstødet Russian-Danish Shipbuilding Forum. For at få succes kræver det, at man er forberedt inden afrejsen, så man ved hvad man skal gå efter, og i den forbindelse, har Øst-Info lavet et meget stort og flot forarbejde, som bevirkede, at alle vi der deltog i arrangementet, fik mulighed for at møde de for os rigtige potentielle kunder. Det som også gør den form for arrangement for en succes, et at man en faggruppe der har det samme mål, og samtidig med har mulighed for at opbygge et netværk på tværs så man fremover kan bruge hinanden – fællesskab gør én stærk. Endnu en gang tak, og ser frem til at høre fra dig igen, hvis et lignende arrangement skulle komme på tale.”

Per Henning, Area Sales Manager, C.C. Jensen A/S Window Division

 

”Jeg synes at fremstødet var rigtig godt tilrettelagt. Det var et meget professionelt materiale som Øst-info havde lavet. Selve forarbejdet var flot, og bar præg af at være gennemarbejdet. Det var dejligt at der var tænkt på markedsføring både i form af brochure og leaflet. Samarbejdet med konsulatet var også positivt. De var meget dygtige til at præsentere os og vores produkter. Med os hjem havde Lindab Ventilation 10 kontakter hvoraf én allerede har forespurgt på vores produkter til et konkret projekt. Håber vi får mulighed for yderligere samarbejde i fremtiden.”

Niels Christensen, Business Manager, Lindab Ventilation A/S

 

”Logimatic Software A/S var en af de 15 danske virksomheder, som deltog i fælles eksportfremstød i Skt. Petersborg. Det var et godt arrangement, som består af et seminar for russiske firmaer på dansk generalkonsulat og virksomhedsbesøg i Skt. Petersborg. Logimatic Software takker Øst-Info for et godt arbejde og for de kontakter med de gode russiske kunder og partnere, der Logimatic Software etablerede undervejs.

Torben Bang Kristensen, Area Sales Manager, Logimatic Software A/S

bottom of page